לביבות תפוחי אדמה ותרד ללא שמן

מצרכים:
2 תפוחי אדמה מגורר דק
חצי כוס עם תרד שהוקפץ עם פטריות, בצל ושום
2 ביצים
1 כף גדושה קורנפלור
מלח ופלפל לפי הטעם.

לערבב הכל היטב, לשים לביבות באמצעות כף או שתי כפות בתוך במחבת "ברזל עם אבן" איכותית על חום ממש נמוך, ללא שמן או עם טיפה שמן שמפזרים עם מטלית בד נייר על תחתית המחבת. לכסות ולתת ללביבות זמן רב להיטגן כשהן מכוסות. לבסוף כשקצת משחים להוריד את המכסה ולהשאיר על חום נמוך, כדי לתת ללביבות להתייבש.
לאכול חם.