רכיבים:
תרד שטוף היטב ו/או
מנגולד שטוף היטב ו/או
ו/או כרישה שטופה היטב
ו/או מיני עלים ירוקים שהתאספו במקרר שטופים היטב
1 בצל
4-6 שיני שום מקולפות וחתוכות לפרוסות דקות
לתערובת:
3 ביצים
1/2 כוס קרם קוקוס
1/2 כוס מים
1 כוס קמח תירס המשמש להכנת פולנטה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
מטגנים בצל בסיר ומוסיפים לו שינוי השום קצת מטגנים ומוסיפים את עלי הירק.
בהתחלה נראה שכמות הירק מאוד גדולה אך לאחר בישול של כ 10 דקות הירק מצטמצם מאוד, בדרך כלל יש הרבה נוזל, לא לשפוך את הנוזל, להשאיר בסיר.
מכבים את האש.
בכלי נפרד מערבבים את החומרים לתערובת ושופכים אותה לתוך הסיר עם הירק המבושל.
מערבבים ושופכים לתוך תבנית, מכסים בנייר כסף.
אופים ב200 מעלות כחצי שעה עד 40 דקות, מורידים את נייר הכסף ומשחימים קלות.