מצרכים:
1 כוס קמת כוסמין מלא
2 כפות קורנפלור
1 כוס חלק נטול גלוקוז או כוס משקה אורז
2 ביצים
1 כפית וניל אמיתי
2 כפות שמן זרעי ענבים או שמן זית איכותי
לערבב הכל עם מיקסר יד,
במחבת "ברזל עם אבן" איכותית, לשים כף שמן, ולכוון לחום ממש ממש נמוך, לשפוך מצקת של החומר עד שימלא את כל התחתית של החבת. לסגור את המחבת עם מכסה ולתת לזה הרבה זמן עד שמתחיל להתנפח וטיפה משחים. הסוד הוא בחום ממש נמוך והרבה זמן טיגון.
לאכול עם כל תוספת שרוצים: חמאה, גבינה צהובה, בשר, אבוקדו, שוקולד נוטלה…