לערבב יחד, לא משנה הסדר:
1.5 כוסות קמח כוסמין מלא
1.5 כפיות סודה לשתיה
2 כפיות תמצית וניל איכותית
1/2 כוס דבש חרובים או סירופ קוקוס, דבש חרובים קצת יותר מתוק בדרך כלל.
4 תפוחים טריים ללא קליפה מרוסקים בבלנדר או עם פומפיה.
1.5 כפית קינמון, למי שאוהב
2 כפות טחינה מלאה
1/2 כוס שמן זרעי ענבים למי שאין אפשר חצי כוס שמן קוקוס, או קנולה, עם השמן גם משמנים את התבנית
גרידה מלימון אחד או שניים, כמה שיותר יותר טוב
מיץ מלימון שלם או תפוז גם יכל להיות נהדר, לא ניסיתי עדיין.
1 כוס לפחות אגוזי פקאן קצוצים או שבורים גס, לא טחונים.
לאחר שמעורבב:
4 או 5 תפוחים מקולפים פרוסים לפרוסות להוסיף לבלילה.
לערבב את התפוחים פנימה ולשים בתבנית אפיה עגולה.
1/2 כוס פקאנים שבורים גס לפזר על העוגה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 50 דקות.