לעוגה הזו כדאי להשתמש בתבנית ממש ממש גבוהה אחרת יש סיכוי שלא תכנס כל הקציפה שהכנתם לעוגה וחבל…
בסיס
3 חלמונים
3 כפות סירופ קוקוס
3 כפות שמן גרעיני ענבים
4 כפות ברנדי או יין
3 כפות קמח כוסמין מלא
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית וניל איכותי
1 גרידה מלימון שלם
מערבבים בבלנדר יד או במיקסר ושופכים לתבנית אפיה,
אופים ב 170 מעלות רבע שעה עד 20 דקות.
על הבסיס
מגרדים 2 תפוחים בפומפיה גסה עליהם שופכים מיץ לימון מחצי לימון.
הכנת הקציפה
פודינג
מבשלים על אש קטנה:
כוס וחצי קרם קוקוס 100 %
2 כפות גדושות של קורנפלור
5 כפות סירופ קוקוס
לערבב בבלנדר יד לפני שמתחילים לבשל, מערבבים כל הזמן.
לאחר שרותח מכבים ונותנים לפודינג להתקרר ככל האפשר.
בבלנדר מערבבים
3 תפוחים איכותיים קלופים
1/2 כוס קרם קוקוס
במיקסר מכינים קצף מ
5 חלבונים עד שהופך לקצף קשה ואז בזהירות, לאט לאט, שופכים פנימה:
1/3 כוס סוכר קוקוס.
בנפרד
מכינים תמיסה של ג'לטין ומים לפי ההסבר על הקופסא.
לתוך הקצף מוסיפים את הפודינג ואת מה שבבלנדר ואת נוזל הג'לי בתנועות עטיפה עדינות.
שופכים על העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות עד שמתקשה.